Фото: соцмережі

У "Дії" стався збій: користувачі не можуть зайти в застосунок

У вівторок, 5 березня, у "Дії" стався технічний збій. Користувачі скаржаться на те, що не можуть зайти у застосунок.

Про це повідомляє TrueUA.

Зазначимо, що при спробі авторизуватися спливає віконце з повідомленням "На жаль, сталася помилка". Користувачі в мережі пишуть про імовірний збій у роботі додатка.

збій у дія 5 березня

Скріншот із додатку "Дія"

Що таке "Дія"

"Дія" — це мобільний додаток, веб-портал і бренд цифрової держави в Україні, запущений у 2020 році. Розробником сервісу є Міністерство цифрової трансформації України. 

"Дія" дає змогу зберігати в смартфоні водійське посвідчення, внутрішній і закордонний паспорти й інші документи, а також передавати їхні копії при отриманні банківських чи поштових послуг, заселенні в готель тощо. 

Наразі у застосунку доступні 14 цифрових документів та більш ніж 30 сервісів, а на порталі — понад сотні послуг. Найближчим часом, за словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова у "Дії" з’являться такі послуги: розмитнення авто, онлайн-шлюб, сервіси для ветеранів, кабінет пацієнта та медичні пуші та інші.

Нагадаємо, команда розробників "Діїпрацює над впровадженням у застосунку помічника "Надія" на основі штучного інтелекту, який спілкуватиметься з користувачами людською мовою й допоможе розв’язувати нескладні проблеми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 05.03.2024 14:46