Фото: росЗМІ

У диктатора нова коханка? У мережі показали, на кого Путін, ймовірно, проміняв Кабаєву

Російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, закрутив роман із новою жінкою. Нею стала молодша на понад 30 років директор Ліги безпечного інтернету Катерина Мізуліна.

Про це повідомляє ТСН.

Журналісти зазначають, що першими про те, що російський диктатор обзавівся новою коханкою, написав Telegram-канал "Кремлівська табакерка". 

"Президент, подейкують, знайшов собі нову пасію для спілкування. Джерела вкрай обережні у висловлюваннях, оскільки 100% підтвердження ніхто дати не може. Проте є підстави вважати, що Володимир Володимирович останнім часом зблизився з Катериною Мізуліною. Останні кілька зустрічей Мізуліної зі студентами ознаменувалися неприємними моментами. Здавалося б, дрібниця в масштабах держави. Однак президент особисто телефонував Мізуліній та заспокоював її. У нас немає підстав стверджувати, що між Путіним і Мізуліною роман, проте кілька співрозмовників на наше питання про їхні стосунки намагалися уникнути відповіді з аргументацією "про це краще зайвий раз не говорити", — йдеться у повідомленні.

Катерина Мізуліна

Фото: Instagram Катерини Мізуліної

Також цю інформацію підтвердила і російська активістка та голова фонду "Русь сидящая" Ольга Романова. Вона зауважила, що Мізуліна зовні підходить під типаж жінок, які приваблюють Путіна.

"Катя Мізуліна в путінському смаку абсолютно. Барбі, йому завжди таке підходило. Путін — чоловік, який дозволяє собі багато чого. Йому начхати, що про це думають виборці, адже виборців немає — є піддані. І він знає, що він ніколи не помре. Це дуже страшно, ми бачимо людину, яка повністю втратила глузд і ніяк не пов'язана з реальністю", — наголосила Романова.

Мізуліна

Фото: соцмережі

Сам диктатор традиційно тримає своє особисте життя за сімома замками та не коментує жодної інформації. Не відомо і те, чому Путін вирішив, ймовірно, проміняти свою фаворитку, гімнастку Аліну Кабаєву, яка народила йому трьох дітей, на Мізуліну.

Нагадаємо, раніше Путін заявив, що для Росії війна проти України — це питання життя та смерті. До того ж кремлівський диктатор звинуватив Захід у тому, що для цих країн війна в Україні — це "питання тактичного становища".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.02.2024 19:59