У Гоптівці собака винюхав в пасажира наркотики

05 СІЧНЯ 2022 12:19

У пункті пропуску Гоптівка собака прикордонників знайшов наркотики в автомобілі. Під час бесіди з правоохоронцями громадянин поводив себе дещо неадекватно, на питання відповідав невпевнено та повільно. Даною ситуацією не переймався, мав розгублену поведінку та постійно посміхався. Правоохоронці речовину вилучили. Триває експертиза.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на ДПСУ.

«Спершу мандрівник запевняв прикордонників, що на насіння цього прикорму риба добре клює. Громадянин України 1977 року народження прямував до РФ автомобілем «ВАЗ». Згодом прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками митниці в ході огляду речей нашого краянина виявили поліетиленовий пакунок з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, схожої на коноплі», - йдеться в повідомленні.

Під час бесіди з правоохоронцями громадянин поводив себе дещо неадекватно, на питання відповідав невпевнено та повільно. Даною ситуацією не переймався, мав розгублену поведінку та постійно посміхався. У нього було дві версії щодо пакунку з речовиною. Зокрема – вміст пакунку не інакше як прикорм для риби. Потім він повідомив, що якось на березі однієї з річок на Київщині він побачив в полі кущі дивної рослинності на природі...

Зрештою виявлену речовину, загальною вагою понад 150 грамів, вилучили співробітники компетентних правоохоронних органів. Триває експертиза.

Фото ДПСУ.

Також читайте: На хабарі викрито керівника підрозділу Нацакадемії аграрних наук України

Події, 05.01.2022 12:19