Фото: ілюстративне. Джерело: ТСН

У Хмельницькій області жінки напали на автівку військовослужбовця ТЦК (відео)

У Хмельницькій області група жінок напала на автомобіль працівника територіального центру комплектування і соціальної підтримки. Самого військовослужбовця жінки із автівки вигнали.

Відповідне відео з'явилося у соцмережах 29 березня. На кадрах видно, як розлючені жінки виганяють із службової автівки працівника військкомату, а згодом починають трощити автомобіль. Зокрема, жінки повибивали вікна у машині. Причини такої поведінки жінок наразі не зрозумілі.

На інцидент вже відреагували у Хмельницькому обласному ТЦК. Там наголосили, що на співробітників Шепетівського РЦТК під час проведення заходів оповіщення напала група "агресивних місцевих мешканок". Внаслідок скандалу було пошкоджено службовий автомобіль, а на місце викликали поліцію. Правоохоронці деталі справи поки не розкривають.

"Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб. Нагадуємо, що за перешкоджанню проведення заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність", — заявили в обласному ТЦК.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Нагадаємо, на початку лютого у Космачі на Івано-Франківщині близько сотні людей перекрили дорогу і зупиняли автівки, шукаючи в них людей, пов'язаних з працівниками Територіального центру комплектування і соціальної підтримки. У ході самовільних перевірок машин місцеві побили двох жінок та дитину.

Також на Буковині двоє чоловіків напали на працівників територіального центру комплектування із сокирами. До того ж один із хуліганів наїхав на військового машиною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.03.2024 12:42