Затримання хулігана з ножем у київському метро. Джерело: поліція Києва

У київському метро чоловік із ножем напав на пасажира

У четвер ввечері, 24 травня, у метро Києва чоловік із ножем напав на пасажира прямо у вагоні. Хулігана затримали, йому "світить" до семи років ув’язнення.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"Подія відбулася ввечері в четвер на станції метро "Вокзальна" у вагоні потяга. Нетверезий правопорушник чіплявся до інших громадян із нецензурною лайкою, а коли один із пасажирів намагався його зупинити — зловмисник розпочав бійку", — розповіли правоохоронці.

Вони додали, що під час конфлікту підозрюваний дістав складний ніж і поранив 24-річного хлопця в живіт. Постраждалому допомогли пасажири вийти на станції та викликали поліцейських і медиків.

"Правоохоронці оперативно затримали правопорушника на станції метро "Шулявська". 29-річний уродженець Херсона не зміг пояснити свої протиправні дії", — зазначили в поліції Києва.

Слідчі управління поліції в метрополітені повідомили фігуранту про підозру за відповідною статтею Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що декілька днів тому в Київській області під час виклику від 13-річної дівчинки про домашнє насильство над її матір’ю чоловік вдарив ножем поліцейського. Правоохоронці відкрили вогонь і затримали нападника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.05.2024 11:55