Фото: ДСНС Києва

У Києві уламки безпілотника впали на проїжджу частину: загорівся автомобіль (фото)

У Голосіївському районі столиці під час ворожої атаки 26 серпня уламки безпілотника впали на проїжджу частину. Внаслідок цього загорівся автомобіль, водій транспортного засобу отримав поранення.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"Уламки ворожого БпЛА впали на проїжджу частину Обухівського шосе. Загорівся легковий автомобіль", — йдеться у повідомленні.

Також внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника горів трав'яний настил площею 100 квадратних метрів. Станом на 15:42 київські рятувальники ліквідували пожежу.

"Травмовано водія автівки, його передали медикам", — поінформували в МВС.

Мер столиці Віталій Кличко також підтвердив дану інформацію на своїй сторінці у Telegram.

"У Голосіївському районі столиці, де уламки ворожого БпЛА впали на дорогу, виникла пожежа, яка повністю знищила легкове авто", — написав він.

Фото: ДСНС Києва

Обстріл Київщини 26 серпня: що відомо

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко раніше інформував, що в області пошкоджено два енергетичних об’єкти. Також внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей руйнувань зазнали 22 приватних будинки, один — знищено повністю. Частково зруйновані складське приміщення, гаражі, три авто.

Станом на 12:00 відомо про трьох поранених мешканців регіону. 

"Жінка 1965 року народження з осколковими пораненнями доставлена до лікарні. Також постраждала жінка 1984 року народження з п’ятимісячною дитиною. Попередньо, у матері черепно-мозкова травма. Маля випало із дитячого візочка — у дівчинки подряпина стегна", — зазначив він.

На території області наслідки ліквідації ворожого обстрілу тривають. До робіт залучено 65 осіб особового складу та 12 одиниць техніки. 

Нагадаємо, 26 серпня російські терористи атакували Львівщину. Ворог випустив по області понад 10 ракет. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.08.2024 16:15