Фото: Нацполіція

У Києві водій вигнав із маршрутки юнака, який мав посвідчення багатодітної родини (відео)

У неділю, 16 червня, у Києві спалахнув конфлікт між водієм одного із маршрутних таксі та пасажиром. В результаті водій вигнав пасажира.

Про це повідомила поліція Києва.

Правоохоронці зауважили, що про інцидент їм стало відомо з соціальних мереж. Зокрема, в одному із Telegram-каналів було оприлюднене відео, де водій столичного маршрутного таксі виганяє пільговика, не даючи можливості проїзду.

"Під час подальшої перевірки дільничні офіцери поліції з’ясували, що 18-річний юнак зайшов до столичного маршрутного таксі та пред’явив водію посвідчення дитини з багатодітної сім’ї. Згідно із нормами чинного законодавства, вказаний пільговий документ надає його власнику можливість безкоштовного проїзду у громадському транспорті до закінчення закладу освіти", — йдеться у повідомленні.

Однак водій відмовив пасажиру у перевезенні, навіть попри порожні місця в салоні. До того ж під час конфлікту 54-річний водій почав погрожувати молодику та обіцяв "зробити з нього інваліда". 

Поліцейські склали на порушника адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Чоловік свою провину визнав. Йому загрожує штраф або громадські чи виправні роботи, або адміністративний арешт до 15 діб.

Нагадаємо, раніше у соцмережах розголосу набув конфлікт, що стався між чоловіком і людиною у військовій формі в маршрутці. В Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службову перевірку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 20:30