Фото: "Крим.Реалії"

У Криму в районі мису Чауда зафіксовано пожежу: звідти запускаються "шахеди" по Україні (фото)

У середу, 26 червня, у тимчасово окупованому Криму сталася пожежа на мисі Чауда. Звідти російська армія запускає "шахеди" по Україні.

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії" з посиланням на супутникові знімки. Згідно з оприлюдненою інформацією, на місці пожежі розташований військовий полігон російської армії, з якого запускають в на територію України ударні баражувальні дрони.

Наразі невідомо, що саме спричинило загоряння, адже загарбники за останні кілька днів не повідомляли про ракетні атаки чи удари безпілотників у цьому районі.

Раніше у тимчасово окупованому Криму партизани виявили радіорелейну станцію російських загарбників. Ворожа РЛЗ розташована у Роздольненському районі. Вона призначена для розгортання радіорелейних або кабельних ліній зв'язку, відгалуження каналів, для використання в якості радіовставки на пошкоджених або ремонтованих кабельних лініях зв'язку.

Нагадаємо, вночі 10 червня Сили оборони України уразили російські зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400 у тимчасово окупованому Криму.

Варто зазначити, що агенти руху "Атеш" уважно стежать за всіма переміщеннями рашистів та їхньої техніки у всіх куточках Криму. Такі маневри ворога відбулись у Сімферопольському районі півострова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.06.2024 12:59