Фото ілюстративне зі соцмереж

У Львові невідомий підірвав вибухівку на подвір’ї багатоквартирного будинку (відео)

У середу, 9 жовтня, на подвір’ї багатоквартирного будинку у Львові вибухнув піротехнічний пристрій для страйкболу. Поліцейські встановлюють обставини події.

Про це повідомив відділ комунікації Національної поліції у Львівській області.

"Постраждалих внаслідок події немає, правоохоронці встановлюють особу зловмисника, причетного до підриву пристрою", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що інформація про вибух, що пролунав на подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Польовій у Львові, надійшла до поліції сьогодні о 20.16.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Правоохоронці встановили, що вибухнув піротехнічний пристрій для страйкболу. Особу зловмисника встановлюють", — зазнали львівські поліцейські.

Вони підсумували, що зараз розв’язують питання надання правової кваліфікації події.

Раніше місцеві мешканці повідомляли про два вибухи на вулиці Польовій. За словами свідків, звуки нагадували ті, коли вибухають гранати. На місці працюють всі відповідні служби.

Нагадаємо, що 23 липня у квартирі львівської багатоповерхівки вибухнув туристичний газовий балон. За інформацією місцевих надзвичайників, власниця житла тоді отримала значні опіки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.10.2024 23:18