Фото: росЗМІ

У мережі з'явилась 3D-модель бункера Путіна: який має вигляд укриття диктатора (фото)

Підземне укриття російського диктатора Володимира Путіна в палаці під Геленджиком має житлову площу 650 кв.м. Він складається з двох окремих тунелів завширшки шість метрів та має кілька виходів.

Про це повідомляє BILD.

Кореспонденти BILD склали 3D-модель бункера Путіна на основі матеріалів американського порталу Business Insider: він недавно показав креслення бункера Путіна в Геленджику.

За даними джерела, бункер складається з тунелів завширшки шість метрів із кількома виходами. В укритті є ліфт, що йде під землю на 50 метрів, а також водопровід, системи вентиляції, пожежогасіння та каналізації.

Зазначається, що загальна житлова площа становить 650 кв. м. Умови дозволяють провести там від кількох днів до кількох тижнів. Креслення бункера датуються початком 2010-х років: товщина його бетонних стін сягає 38 см, що свідчить про те, що Путін уже тоді планував війну та готувався до найгіршого сценарію.

Нагадаємо, у мережі опублікували схеми та креслення так званого "палацу Путіна" під Геленджиком у Красноярському краї Росії. Ці дані не є секретними. Насправді, зазначають журналісти, вони були розміщені у відкритому доступі ще з 2016 року. Зокрема, інформація була опублікована на сайті проектної компанії "Метростиль" як приклад зробленої роботи. Сам об’єкт там називають пансіонатом.

Варто відзначити, що президент України Володимир Зеленський вважає, що російська влада "точно не помре своєю смертю". Він не вказав деталей, але зазначив: "Хотілося б, щоб все швидше закінчилося".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.05.2023 20:37