Скріншот із відео

У НБУ відреагували на сутичку в Києві між білоруським добровольцем і посадовцем Нацбанку (відео)

У п’ятницю, 27 вересня, в Києві на одному з автомобільних паркувань виник конфлікт між білоруським добровольцем і посадовцем Національного банку України. У бік військового начебто лунали погрози "прострелити ноги". Нацбанк розпочав власне розслідування інциденту.

Про інцидент у соцмережах заявив білоруський доброволець із позивним "Безсмертний" Андрій Трацевський. За його словами, учасником сварки був Павло Поляруш — керівник управління з роботи з проблемними активами Нацбанку.

"П'яний на дорозі вискочив під колеса, перекрив рух, розпочав битися, сказав, що з нагородного пістолета прострелить мені ноги", — заявив військовий.

Також він стверджує, що посадовець Нацбанку на місці події відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю у крові. За словами Трацевського, працівник Нацбанку скаржився на розбиті окуляри та викликав "швидку". Він заперечив, що погрожував зброєю та назвав такі заяви "неправдою" та "наклепом".

Тим часом Національний банк розпочав власну перевірку після інформації про сутичку. Після перевірки та даних від правоохоронців в НБУ обіцяють "ухвалити відповідні рішення".

"Отримавши інформацію про інцидент за участю працівника НБУ, не пов’язаний з виконанням професійних обовʼязків і в неробочий час, Національний банк звернувся до правоохоронних органів для отримання вірогідних даних щодо його обставин і за дорученням голови НБУ розпочав власну службову перевірку, яка триває. За результатами цих заходів правління Національного банку розгляне встановлені факти й ухвалить відповідні рішення", — зазначили в прес-службі НБУ.

Нагадаємо, що в березні в Києві двоє злочинців напали на чоловіка з ножем. Інцидент трапився на стоянці одного з торговельних центрів столиці. Чоловіку вдалося вирватися та покликати на допомогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2024 22:26