Ухилянтів затримали на кордоні. Фото: ДПСУ

На вихідних за кордон хотіли втекти майже 60 чоловіків: прикордонники показали фото ухилянтів

У неділю, 10 вересня, на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону затримали 56 чоловіків на шляху до сусідніх Угорщини та Румунії.

Про це повідомила Держприкордонслужба України.

"Більшість із них помітили під час заклопотаного пошуку "слабких місць" на кордоні. Та закінчився він для усіх затриманням, адміністративною відповідальністю та заплямованою репутацією", — зазначили прикордонники.

Фото: ДПСУ

Вварто зазначити, що такі випадки трапляються ледь не щодня. Зокрема, вчора співробітники оперативно-розшукового відділу спільно з прикордонним нарядом відділу "Вилок" за 500 метрів від кордону зупинили мікроавтобус "Форд", яким їхав 28-річний закарпатець.

У салоні транспортного засобу, крім водія, перебували ще четверо громадян України призовного віку. Як з’ясували прикордонники, водій планував переправити до Угорщини чотирьох своїх "підопічних".

За попередньою домовленістю, переправник за грошову винагороду у розмірі три тисячі доларів з кожного, мавв підвезти "клієнтів" до кордону. А далі ті самостійно мали незаконно потрапити в Угорщину, перепливши в темну пору доби повноводну річку Тиса, ширина якої більше 50 метрів, а глибина подекуди перевищує три метри. У будь-яку пору року течія Тиси на кордоні з Угорщиною залишається стрімкою та потужною.

Нагадаємо, що 2 вересня прикордонники Мукачівського загону затримали 34 порушників кордону. Зловмисники теж намагалися незаконно потрапити на територію Угорщини та Румунії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.09.2023 11:41