Фото: dailylviv.com

У нічному експресі "Запоріжжя — Ужгород" від спеки померла людина: в "Укрзалізниці" відреагували

У нічному експресі, який прямував маршрутом "Запоріжжя — Ужгород", від спеки померла людина. Пасажир перебував у вагоні, який не був облаштований кондиціонером.

Таку заяву в ефірі "Сніданку з 1+1" зробив керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

"(Інформація, — ред.) підтверджується. Це поїзд "Запоріжжя-Ужгород". Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті", — підкреслив він.

В "Укрзалізниці наголошують, що подібні трагедії "не стають сухою статистикою", адже кожен випадок розбирається.

"По цьому випадку зокрема ми дивимося чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, на скільки оперативно викликали медиків і наскільки оперативно вони приїхали. (Висновків, — ред. ) по цьому випадку поки немає", — сказав Олександр Перцовський.

Керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" також підтвердив, що у вагоні була відсутня система кондиціювання, оскільки квиток продавався без такої послуги.

"Тому я звертаюся до пасажирів: температурні рекорди побиті всі, а в нас половина парку не обладнана кондиціонерами взагалі. Зараз ми чітко маркуємо ті вагони, які мають надійні системи кондиціювання, сніжинкою, щоб люди знали", — резюмував Перцовський.

Смерть пасажира "Укрзалізниці": що відомо про трагедію

Нещодавно декілька українських ЗМІ повідомили про раптову смерть пасажирки потягу "Запоріжжя — Ужгород". Інцидент, ймовірно, стався 16 липня. Жінка придбала квиток на нічний експрес до подруги у місто Стрий, що на Львівщині.

За інформацією, якою поділились пасажири потягу, у купе була спека, а вагон не був облаштований кондиціонером.

Нагадаємо, на Київщині 15-річний підліток катався між вагонами потягаНебезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Суспільство, 19.07.2024 15:51