Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У понеділок світла буде більше: "Укренерго" змінило графіки відключень

У понеділок, 17 червня, вдень "Укренерго" зменшило час відключень світла до вечора. Це відбулося через зниження споживання порівняно з прогнозним. Енергетики причиною цього називають прохолодну погоду.

Про це повідомила прес-служба "Укренерго". Там зазначили, що в понеділок, 17 червня, обленерго на всій території України застосовують графіки погодинних відключень з 08:00 до 24:00. У цьому плані без змін.

"Зменшено час застосування більшого обсягу обмежень: дві черги одночасно застосують з 19:00 до 22:00", — йдеться в повідомленні.

У прес-службі "Укренерго" пояснили, що причина цього — зниження споживання порівняно з прогнозом через прохолодну погоду.

"Інформацію про те, які саме черги та коли будуть відключати у вашому регіоні, можна дізнатись в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соціальних мережах", — повідомили в "Укренерго".

Інформація від "Укренерго"

Інфографіка: "Укренерго"

Нагадаємо, сьогодні в телевізійному інтерв’ю радник прем'єр-міністра України з питань енергетики Юрій Бойко заявив, що уряд планує значно скоротити перелік користувачів, яких не відключають від електроенергії. Це дасть змогу скоротити тривалість відключень світла для інших.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.06.2024 11:51