Фото: Слово і діло

У Повітряних силах назвали кількість ракет і дронів, які знищили цієї ночі

Вночі 4 червня російські окупанти завдали по Україні чергового удару ракетами та дронами типу "Шахед". Більшість цілей знищили сили протиповітряної оборони.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

За даними військових, застосували п’ять іранських ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 — випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію.

Зазначається, що силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

знищені 4 червня повітряні цілі

Фото: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, у ніч на 2 червня російські загарбники вкотре обстріляли Київ та Київську область. Внаслідок падіння уламків ракет і дронів на Київщині є травмовані серед цивільного населення: поранення отримала 11-річна дитина, чоловіка 68 років госпіталізовано до лікарні. Усього Силами протиповітряної оборони було знищено 15 крилатих ракет та 21 ударний дрон.

Ввечері 3 червня окупанти атакували Дніпро. Влучили між двома двоповерховими житловими будинками. Повідомлялося про п'ятьох постраждалих дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 08:41