Фото: росЗМІ

У Росії пропагандисти відкрито заговорили про зміну Путіна (відео)

Один з російських пропагандистів закликав обрати іншого президента РФ замість Володимира Путіна. За його словами, це дозволить Росії примиритися з США та Європою.

Про це очільник російського інституту регіональних проєктів та законодавства Борис Надєждін заявив у прямому ефірі програми "Місце зустрічі" на федеральному телеканалі "НТВ".

В ефірі йшлося про нормалізацію відносин РФ і з країнами Заходу. Так, Надєждін заявив, що за чинної влади Росія не зможе "повернутися до Європи".

"Треба вибрати інше керівництво країни, яке припинить цю історію з Україною та вибудує нормальні стосунки з європейськими країнами і все стане на свої місця. Наступного року вибори президента — треба вибрати когось іншого, і все", — заявив Борис Надєждін. Його слова викликали обурення у інших пропагандистів.

Нагадаємо, протягом останніх двох тижнів росіяни запустили три фейкові новини про "загибель" українських командувачів Сил територіальної оборони та Сухопутних військ ЗСУ Олександра Танцюри й Олександра Сирського та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. 

Також рашисти вигадали, що 9 березня нібито "знищили "Кинджалом" секретний бункер НАТО біля Львова". Також російська пропаганда поширює відеозвернення нібито військовослужбовців 124-ї бригади, які скаржаться на "величезні втрати".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.05.2023 16:59