Фото: Telegram-канал Міненерго

У російському Бєлгороді та області стався блекаут: у Міненерго заявили про атаку БпЛА (відео)

У понеділок зранку, 1 липня, у Бєлгороді та області Російської Федерації зникла електрика. За версією росіян, причиною блекауту нібито стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт".

Відповідну інформацію розповсюджують російські ЗМІ.

Також у Бєлгородській області попереджають про проблеми із водопостачанням. У самому місті не працюють світлофори та є збої з роботою Інтернету.

"Близько 90% Бєлгородської області наразі без світла. Також 1 липня у жителів Бєлгорода та Бєлгородського району очікуються проблеми з автобусами. Організатор пасажирських перевезень повідомив, що через часткове відключення електроенергії прогнозуються затримки та збої у русі громадського транспорту. За офіційною версією, причиною відключення електроенергії в Бєлгородській області став "зовнішній вплив на енергообʼєкт". За інформацією з відкритих джерел, блекаут стався в результаті одночасної атаки безпілотників та спрацювання саморобних вибухових пристроїв на підстанції", — йдеться у заяві українського Міненерго.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у ніч на 1 липня у Курській області Російської Федерації було чути вибухи та працювала протиповітряна оборона. "Бавовна" лунала у кількох районах через нібито атаку безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.07.2024 13:37