Фото ілюстративне зі соцмереж

У США стався масштабний збій телефонної мережі: деталі

У четвер, 22 лютого, на всій території Сполучених Штатів Америки зафіксовано масштабний збій у телефонній мережі. Спостерігаються перебої в бездротовому зв’язку.

Інформацію про це підтвердили журналісти CNN. За даними видання, в результаті збою в мережі AT&T клієнти не мали змоги телефонувати, відправляти текстові повідомлення або виходити в Інтернет. Про проблеми зі зв'язком відомо мінімум у 47 тисяч користувачів. Однак ця цифра може збільшуватися.

"Сьогодні вранці у деяких наших клієнтів спостерігаються перебої в бездротовому зв’язку. Ми терміново працюємо над тим, щоб відновити їх обслуговування. Ми заохочуємо телефонувати через Wi-Fi, доки послуга не буде відновлена", — йдеться в заяві AT&T.

Окрім того, про проблеми зі зв'язком повідомляли клієнти операторів Verizon і T-Mobile, однак вони були не такі глобальні, як в AT&T.

Збій у мережі призвів також до проблем у роботі американської екстреної служби 911. Спеціалісти повідомили, що деякі американці не можуть зв'язатися з екстреною службою.

Збій у телефонній мережі США. Джерело: соцмережі

Збій у телефонній мережі США. Джерело: соцмережі

Нагадаємо, що 12 грудня в роботі українського оператора "Київстар" стався потужний збій. Користувачі масово повідомляли про відсутність зв'язку та інтернету. Крім того, не працював сайт оператора. Згодом фахівці встановили, що причиною масового технічного збою в роботі мобільного оператора стала хакерська атака на ядро мережі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.02.2024 18:53