Фото ілюстративне. Джерело: hromadske.te.ua

У Тернополі військового не впустили в бар через камуфляжний одяг (відео)

У Тернополі військового не впустили до місцевого бару через його форму. Охоронець аргументував це наявністю дрес-коду, якому начебто не відповідає камуфляжний одяг.

Цей випадок потрапив у соцмережі, де викликав бурхливі обговорення.

Охоронець закладу пояснив, що таке рішення ухвалила адміністрація, та попросив військового не створювати конфліктної ситуації. Цей випадок стався у барі "Noname bar". Інцидент став відомим, коли військовий, який повернувся з Авдіївки у відпустку до Тернополя, поскаржився на неприємний випадок у мережі.

Після широкого обговорення випадку в мережі адміністрація закладу попросила вибачення за те, що сталося, визнавши помилку зі свого боку. Вона також запевнила, що такі ситуації більше не повторяться у майбутньому.

"Нам дуже прикро, що сталася не властива нам ситуація. Це помилка з нашого боку. Наш заклад і наша команда щиро поважають наших захисників, дякуємо військовим за можливість працювати! Ми щиро просимо вибачення за цю ситуацію, яка більше не повториться в нашому закладі", — заявило керівництво бару.

Нагадаємо, що в Запоріжжі адміністраторка кафе відмовилася пустити військового до пляжно-розважального комплексу, пояснюючи це тим, що у закладі діти, яких це може налякати, та тим, що це може не сподобатися їхнім батькам. Дівчина зауважила, що заклад обслуговує військових, але у формі вхід заборонено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 14:55