Фото: Вікіпедія

У якому місті "Шахтар" гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів: клуб обрав несподіваний варіант

У сезоні 2023/24 донецький "Шахтар" проводитиме матчі групового етапу Ліги чемпіонів у Німеччині. Номінально домашньою ареною для "гірників" стане "Фолькспаркштадіон" у Гамбурзі.

Про це йдеться на офіційному сайті "Шахтаря". Зазначається, що донецький клуб досяг відповідної домовленості з німецькою командою "Гамбург", а УЄФА дала дозвіл на це.

Що відомо про "Фолькспаркштадіон"

Фото: Instagram

Ця арена є домашньою для місцевого клубу "Гамбург" та вміщує на міжнародних поєдинках — 51 500 вболівальників. Кількість осіб, які можуть прийти на матчі Бундесліги, зростає до 57 500 через дозволені стоячі місця. Цікаво, що на "Фолькспаркштадіоні" проводився перший в історії фінал Ліги Європи 2010 року, також цей стадіон заявлено як арену, що прийматиме матчі чемпіонату Європи-2024 у Німеччині.

Наразі невідомі подробиці щодо вартості квитків та старт їх реалізації для поціновувачів футболу: "Шахтар" оголосить цю інформацію найближчим часом. Розклад матчів буде оприлюднено після жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яке пройде 31 серпня.

Минулого сезону донеччани проводили домашні матчі Ліги чемпіонів у Варшаві на "Стадіоні Війська Польського".

Нагадаємо, португальська "Бенфіка" завершила трансфер голкіпера збірної України та донецького "Шахтаря" Анатолія Трубіна. Умови угоди клубами не розголошуються.

Своєю чергою у тренерський штаб донецького "Шахтаря" увійшов колишній гравець команди Олексій Гай. В одному зі своїх скандальних інтерв’ю футболіст наголошував, що не вважає росіян агресорами.

Також повідомлялось, що лівий захисник "Црвени Звезди" Іраклі Азарові близький до переходу в донецький "Шахтар". Перемовини на завершальній стадії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 18.08.2023 18:09