Фото: Генштаб ЗСУ

У ЗСУ пояснили, чому рашисти розпочали інформаційну війну щодо Бахмута

Російські загарбники розпочали дискредитацію українських військових, які захищають Бахмут. Окупанти поширюють декілька наративів, які спрямовані на дестабілізацію мирного населення, а також деморалізацію військових.

Відповідну заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в Telegram.

Вона переконана, що росіяни поширюють декілька наративів, які спрямовані на дестабілізацію мирного населення, а також деморалізацію військових. У РФ заявляють, що нібито оборона Бахмуту немає стратегічного значення, і це лише політичне рішення. Однак це не так.

"Військові неодноразово пояснювали значення і задачі оборони Бахмута. Рішення щодо ведення бойових дій приймає вище військове керівництво", — пише Маляр.

Окупанти також викладають фейкові документи нібито з українського східного штабу, тим самим намагаючись вплинути на військових.

"З метою навіювання демонструють "силу" окупантів і "слабкість" оборонців, розкриваючи нібито відомі їм плани щодо Бахмута обох сторін що воюють", — розповіла вона.

Нагадаємо, командування сил ЗСУ не ухвалювало рішення про вихід військ із Бахмута Донецької області. Наразі та тривають запеклі бої.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2023 17:10