Російські полонені в Курській області. Джерело: Сухопутні війська ЗСУ

У ЗСУ розповіли хороші новини стосовно полонених у Курській області (фото)

У середу, 21 серпня, бійці Збройних сил України досягнули хороших результатів щодо поповнення обмінного фонду. Вони показали кадри з Курської області, де воюють наші захисники.

Про це повідомили воїни Сухопутних військ України у своїх соціальних мережах.

Українські військові наголосили, що продовжують виконувати бойові завдання у Курській області та мають там певні успіхи.

"Є хороші результати щодо полонених, а це означає, що ще більше наших хлопців невдовзі повернуться додому", — додали наші воїни.

Детальніших даних про те, скільки окупантів вдалося взяти в полон, у Сухопутних військах не оприлюднили. При цьому опублікували відповідне фото.

"Ще один день наших активних дій на території ворога. Це робота 22 окремої механізованої бригади. Слава українським воїнам! Слава Україні!" — підсумували українські захисники.

Нагадаємо, аналітики авторитетного видання Bloomberg зазначили, що головною метою Курського наступу є активізація підтримки союзників і спроба переконати західних лідерів зняти обмеження на використання своїх далекобійних ракет проти цілей на російській землі. За цих умов операція може досягти величезних результатів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.08.2024 22:40