Фото: ДСНС

Удар по Запоріжжю: нові деталі та фото наслідків російської атаки

Ввечері 2 вересня російські окупанти вгатили по Запоріжжю. Ворожі снаряди поцілили по місцевому готелю.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"2 вересня о 23:03 російські війська завдали удару по спальному району Запоріжжя. Внаслідок влучання в готель загинули 38-річна жінка та її восьмирічний син", — зауважили рятувальники.

Крім того, з-під завалів дістали 12-річну дівчину, а також врятовано 43-річного чоловіка. Наразі аварійно-рятувальні роботи на місці влучання завершені.

Водночас голова Запорізької ОВА Іван Федоров уточнив, що 12-річна дівчинка, яка постраждала під час рашистського обстрілу, має переломи кінцівок, поранення, опіки до 45 відсотків тіла, травматичний шок. Вона в реанімації, лікарі надають усю необхідну допомогу. 

"Чоловік у стані середньої важкості — у хірургії з переломом грудини, осколковим пораненням правого стегна", — додав Федоров.

Нагадаємо, на світанку 2 вересня російські загарбники атакували Київ — там постраждали троє людей і вибито вікна у двох школах міста. Також відбулося загоряння автомобілів і пошкодження нежитлових приміщень.

Вдень російські терористи атакували Харків. Кількість постраждалих, за останніми даними, становить 14 осіб. У місті пошкоджено гаражі, автомобілі, адміністративні будівлі, спорткомплекс і приміщення підприємства. За різними адресами спалахнули пожежі.

Ввечері цього ж дня ракетного удару від російських загарбників зазнав Дніпро. Внаслідок обстрілу постраждали шестеро місцевих мешканців. Ще одна людина загинула.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2024 09:56