Фото: armyinform.com.ua

Українців попередили про нові обстріли дронами через поставки з Ірану до РФ

Російські окупанти можуть атакувати Україну ударними дронами-камікадзе. Все через те, що країна-агресорка отримала нові поставки "шахедів" від Ірану.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь".

"Рівень загрози залишається надзвичайно високим, на тлі нових поставок вантажними бортами з Ірану, не виключені і дронові атаки", — сказано у повідомленні.

Водночас у ЗСУ попередили, що зберігається і загроза ракетних атак. Наразі Росія тримає у Чорному морі дев'ять кораблів, а в Азовському — три. При цьому у Чорному морі перебуває два надводних та один підводний. Загальне спорядження — до 18 ракет типу "Калібр".

"Не нехтуйте попередженнями про повітряну небезпеку, переходьте в укриття, до невідомих та підозрілих предметів не наближайтесь, не торкайтесь, викликайте фахівців", — закликали військові.

Нагадаємо, вночі 13 липня російські терористи атакували Україну 20 ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed-136/131 та ракетами. Сили протиповітряної оборони збили ворожі повітряні цілі.

Під час нічної атаки на Київ у декількох районах столиці спалахнули пожежі через падіння уламків. Внаслідок пожеж постраждали четверо людей. Зокрема, двоє отруїлися продуктами горіння, а інші отримали осколкові поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 14:53