Фото: Instagram Бех-Романчук

Українська легкоатлетка заявила, що її не здивують теракти на французькій Олімпіаді

Українську легкоатлетку Марину Бех-Романчук не злякають можливі теракти під час Олімпіади-2024 у Парижі. Це пов'язано з повномасштабним вторгненням Російської Федерації в Україну.

Таку заяву спортсменка зробила в інтерв'ю Youtube-каналу Ukrainian Athletics.

"Говорімо відверто: що тебе після війни в Україні може здивувати?Можливо, для якихось інших атлетів це буде якийсь шок, хвилювання чи ще щось, але я не думаю, що для українських атлетів буде щось незвичне. Чому? Якщо, не дай Боже, десь щось буде відбуватися… Ми живемо в тих реаліях, у яких не живуть інші люди. Їм не зрозуміти цього, абсолютно", — сказала Бех-Романчук.

Легкоатлетка також переконана, що іноземці не можуть відчути усіх тих емоцій, які відчувають українці у своїй країні на тлі великої війни.

"Коли ти дивишся все це по телевізору, читаєш новини, моніториш і скажеш українцю: "Мені так шкода, що у вас відбувається" — це не те, що бути українцем і переживати це все, переживати тим людям, які вдома, людям, які десь виїхали, не бачать своїх рідних. Я не буду говорити за тих людей, які взагалі втратили життя, домівки — це взагалі страшні речі", — додала Бех-Романчук.

Зауважимо, Олімпіада-2024 має відбутися з 26 липня по 11 серпня. Олімпійські ігри пройдуть в столиці Франції Парижі. Російські та білоруські спортсмени у нейтральному статусі можуть брати участь в Олімпійських іграх в Парижі.

Нагадаємо, у Франції Національна антитерористична прокуратура почала розслідування після арешту 16-річного підлітка. Він планував влаштувати теракт під час Олімпійських ігор у Парижі.

Раніше у Франції правоохоронці затримали 18-річного чеченця, який, ймовірно, планував вчинити теракт на Олімпіаді під час футбольного турніру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.06.2024 18:55