Скріншот з відео

Українська освітня "Мрія": Зеленський анонсував важливий проект (відео)

У п'ятницю, 1 вересня, президент України Володимир Зеленський презентував українську освітню "Мрію". Йдеться про новий застосунок, який допомагатиме мільйонам людей так само ефективно, як "Дія".

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Зеленського. За словами глави держави, українські учні та учениці, батьки, вчителі зможуть скористатися функціями "Мрії". 

"Сьогодні зробив першу презентацію проекту. І саме тим, хто буде нею користуватися. Українські школи та наші хлопці й дівчата, які навчаються зараз за кордоном. Наші вчителі. Саме таких новин заслуговує 1 вересня — новин про те, що в українців буде більше можливостей, більше захисту, більше нормального освіченого життя", — сказав глава держави.

Нагадаємо, раніше міністр освіти Оксен Лісовий пояснив, як організувати навчання дитини в умовах постійних тривог. Він вважає, що не варто змушувати учня йти на перший урок до школи після нічної повітряної тривоги.

Раніше повідомлялось, що війна суттєво вплинула на освітній процес в Україні, тому на школярів з 1 вересня чекають певні зміни. Про п'ять основних нововведень у школах повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та Міністерство освіти та науки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Політика, 01.09.2023 16:14