Фото ілюстративне. Джерло: росЗМІ

Українські розвідники атакували три військові об'єкти на території Росії, — ЗМІ

У ніч на неділю, 12 травня, на території Росії дрони атакували три важливі об'єкти окупантів. За цією операцією стояло Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомило видання "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела. За їхньою інформацією, цієї ночі атаковано Волгоградський нафтопереробний завод.

Крім того, атаки відбулися й на нафтобазу "Калуганефтепродукт" у населеному пункті Людинове, а також Новолипецький металургійний комбінат. За словами джерел видання, військові цілі уражено. Ці всі атаки — операція ГУР.

Ці російські об'єкти раніше вже атакували українські спецслужби. Наприклад, Новолипецький металургійний комбінат щонайменше двічі перебував під прицілом українських безпілотників. Цей один із найбільших подібних заводів Росії, який працює на окупаційні війська, атакували у лютому та квітні 2024 року. Там вироблялася сировина для російських компаній, що займаються ядерною зброєю та балістичними ракетами.

Нагадаємо, що 6 травня морські дрони Magura V5 Головного управління розвідки Міністерства оборони України уразили швидкісний катер російських військових. Операцію провів підрозділ ГУР Group 13 в районі бухти Вузька Євпаторійського району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.05.2024 11:38