Фото: ілюстративне. Джерело: "Вікіпедія"

Українські війська вдарили по російському аеродрому "Липецьк-2" та військовому заводу окупантів, — Генштаб

Вночі 20 жовтня Сили оборони України завдали удару по аеродрому та військовому заводу російських окупантів у Липецькій та Нижньогородській областях Росії.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зокрема, українські бійці вгатили по інфраструктурі військового аеродрому "Липецьк-2". Як зауважили у Генштабі, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. До того ж відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 Повітряно-космічних сил ворога.

Крім того, Сили оборони України атакували Федеральне казенне підприємство "Завод ім. Я.М. Свердлова" в місті Дзержинськ Нижньогородської області РФ. На цьому заводі ворог виробляє хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби.

"В районах обох об’єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО. Результати ураження уточнюються. Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Бойова робота по важливих військових цілях російських загарбників триває", — наголосили у Генштабі.

Нагадаємо, 19 жовтня безпілотники здійснили атаку на російський завод "Кремній Ел" у Брянській області. Це вже четверта атака дронів на підприємство.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.10.2024 14:55