Фото: Facebook-сторінка Рустема Умєрова

Умєров обговорив військові потреби України із віце-президентом Інституту миру США

Міністр оборони України Рустем Умєров у п'ятницю, 15 березня, зустрівся із віце-президентом Інституту миру США Вільямом Тейлором.

У власному дописі в соцмережі Facebook Умєров розповів, що у ході зустрічі було обговорено оборонні потреби нашої держави.

До того ж очільник оборонного відомства України розповів американським посадовцям про поточну ситуацію на полі бою з російським агресором.

"Ми детально обговорили наші термінові та довгострокові військові потреби. Подякував партнерам за підтримку та закликав американські компанії інвестувати в українську оборонну промисловість, створювати спільні підприємства", — розповів Умєров.

Умєров і віцепрезидент Інституту миру США обговорили військові потреби України

Фото: Facebook-сторінка Рустема Умєрова

Зауважимо, 11 березня очільник Міноборони України Рустем Умєров спільно з головнокомандувачем Збройних сил провели телефонну розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Головними темами переговорів стали підготовка до наступного "Рамштайну" та обговорення ситуації на фронті.

Нагадаємо, 5 березня Рустем Умєров та головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський провели телефонну розмову з міністром оборони Норвегії Бйорном Арільдом Грамом. У ході перемовин сторони розглянули поточну ситуацію на фронті та обговорили питання співпраці в оборонній галузі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.03.2024 20:08