Фото: соцмережі

Ураження Силами оборони аеродрому Бельбек в окупованому Криму: оприлюднено супутникові знімки

У мережі з'явились супутникові знімки наслідків ураження Силами оборони аеродрому Бельбек в окупованому Криму. Внаслідок атаки постраждав командний пункт рашистів.

Відповідні фото у Telegram опублікували аналітики DeepState. Джерело нагадує, що ворог заявляв про успішну роботу протиповітряної оборони, але знімки демонструють дещо інший результат.

"За попередньою інформацією, уражено командний пункт ворога. Втрати в особовому складі будуть відомі з плином часу та з першими некрологами в соціальних мережах ворога", — йдеться у повідомленні DeepState.

Нагадаємо, 31 січня в тимчасово окупованому Криму прогриміли потужні вибухи. Гучно було у Севастополі та біля міста Саки, а також у Бельбеку. Відомо, що окупаційна влада оголошувала повітряну тривогу та перекривала рух Кримським мостом. Кримські пропагандистські медіа повідомляли про роботу протиповітряної оборони в районі населених пунктів Саки, Роздольне та Феодосія. 

Згодом українське військове командування натякнуло на причетність Збройних сил України до ударів по окупованому Криму.

Своєю чергою речниця Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що 31 січня під час ракетного удару Сил оборони України по аеродрому "Бельбек" було п'ять прильотів. Вона зазначила, що загарбники своїми системами ППО самі підказують, куди варто поцілити українським силам.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 15:32