Фото ілюстративне. Джерело: Державна міграційна служба України

Уряд ліквідував управління міграційної служби у двох західних областях: про що йдеться

Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області та Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області ліквідовані. Відповідне рішення Кабінет міністрів затвердив постановою від 11 жовтня №1160.

Про це повідомила "Судово-юридична газета". Там зазначили, що натомість утворено як юридичну особу публічного права територіальний орган Державної міграційної служби — Західне міжрегіональне управління Державної міграційної служби.

Кабмін встановив, що Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області та Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області, які ліквідуються, продовжують здійснювати покладені на них функції та повноваження до завершення здійснення заходів, пов’язаних з утворенням Західного міжрегіонального управління Державної міграційної служби.

Місцем, де працюватиме Західне міжрегіональне управління Державної міграційної служби, стане Львів.

Нагадаємо, що в липні цього року працівники Державного бюро розслідувань спільно з Департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції та Держприкордонслужбою викрили посадовця одного з відділів головного управління Державної міграційної служби в Одеській області. Йому інкримінують організацію переправлення військовозобовʼязаних чоловіків до Молдови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.10.2024 12:29