Місце інциденту, де стріляли в поліцейських. Джерело: поліція графства Бакінгемшир

В Англії поліція приїхала на виклик: правоохоронців раптом обстріляли з арбалета

В англійському графстві Бакінгемшир 54-річний чоловік вистрелив у поліцейського з арбалета. Перед цим правоохоронці приїхали на виклик щодо іншого злочину.

Про це повідомило видання SkyNews. Журналісти зазначили, що інцидент стався у містечку Хай Вайкомб. Спершу поліція отримала виклик про 60-річного чоловіка з ножовим пораненням і поїхала з’ясовувати ситуацію.

Після приїзду на місце у них вистрелили з арбалета, один правоохоронець отримав поранення у ногу. Поліція відкрила вогонь у відповідь, пораненого нападника — 54-річного чоловіка — затримали та забрали у лікарню. Його можуть звинуватити в замаху на вбивство.

"Постраждалого внаслідок нападу теж забрали до лікарні зі серйозними пораненнями, які не становлять загрози для життя", — повідомили у поліції.

Там додали, що не розшукують нових підозрюваних у зв’язку з інцидентом, загрози для громадськості більше немає.

Подібні інциденти з арбалетами в Англії трапляються доволі часто. Це "популярний" вид зброї для місцевих "прихильників постріляти". Зокрема, в січні поліція у Лондоні застрелила озброєного арбалетом чоловіка, який погрожував мешканцям одного будинку.

Нагадаємо, що на початку лютого поліція Лондона попередила батьків, що підлітки втрачають свідомість у школах після вживання електронних сигарет із небезпечними наркотиками. Правоохоронці на території всієї столиці Великої Британії конфіскували вейпи та відправили їх на перевірку на речовини, зокрема, спайс, наркотик, який викликає сильну залежність, який може призвести до стану зомбі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 11.05.2024 13:35