"Азовці", які повернулися з полону. Джерело: Telegram-канал "Азова"

В "Азові" розповіли, скільки бійців бригади досі залишаються в російському полоні

У п’ятницю, 13 вересня, відбувся черговий обмін військовополоненими. У бригаді "Азов" розповіли, скільки їхніх військових досі залишаються в російському полоні.

Про це повідомили в Telegram-каналі 12 бригади спеціального призначення "Азов".

"Уперше за більш ніж рік із неволі повернулися бійці «Азову». Чотири побратими та 11 посестер провели понад два роки в полоні, а сьогодні зустрілися з рідними", — йдеться в повідомленні.

"Азовці" подякували президенту України, Службі безпеки, Міністерству внутрішніх справ, Головному управлінню розвідки та всім, хто доклав зусиль для того, щоб "азовці" повернулися додому.

"Для кожного бійця бригади, яка зараз тримає лінію оборони на одному з найважчих напрямків, повернення побратимів з полону — найбільша мотивація", — наголосили в "Азові".

Там також уточнили, що зараз більш ніж 900 бійців "Азова" залишаються в полоні.

"Ми боротимемося за кожного з них, пам'ятаємо про всіх і повернемо кожного на рідну землю. Надалі ми сподіваємося на систематизацію процесу звільнення з полону військовослужбовців 12 бригади "Азов". Віримо, що у наступних обмінах будемо й надалі бачити наших побратимів і посестер", — підсумували "азовці".

Нагадаємо, 24 серпня у День Незалежності Україна провела масштабний обмін полоненими із Російською Федерацією. На Батьківщину повернулися 115 українських воїнів. Додамо, командир бригади Нацгвардії "Азов" полковник Денис Прокопенко обурився обміном полоненими, який пройшов 24 серпня, адже серед звільнених захисників не було жодного "азовця". 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.09.2024 19:05