Фото: МВС України

В Одесі після атаки дронів обвалилася частина багатоповерхівки: кількість загиблих зросла (фото)

В Одесі обвалилась частина одного з пошкоджених будинків внаслідок ворожої атаки "шахедів". Наразі у місті ведуться роботи з розбирання завалів.

Про це у Telegram повідомив мер Одеси Геннадій Труханов. За словами чиновника, постраждалим надається медична допомога.  

"Чергова терористична атака на мирно спляче місто. Густонаселений район. Тут просто жах. На місці працюють рятувальники, муніципальні та аварійні служби. Ведуться розбори завалів", — сказав очільник Одеси.

Також, як зазначив Труханов, у місті пошкоджено інженерні мережі та котельню, прилеглі будинки відключено від опалення.

Ситуація в Одесі після атаки РФ: що кажуть рятувальники

У ДСНС повідомили, що внаслідок атаки російських терористів зруйновано дев'ятиповерхівку. Щонайменше двоє людей загинули, їхні тіла дістали з-під завалів рятувальники. Також у службі повідомили, що семеро людей постраждали — серед них є дитина. 

"Рятувальна операція триває безперервно, адже під завалами можуть бути люди. На зараз є дані, що на зв'язок не виходять сім мешканців багатоповерхівки", — написали у ДСНС.

У відомстві додали, що до пошуків залучені кінологи, психологи поліції та ДСНС на місці надають психологічну допомогу, по неї звернулись вже понад півсотні людей. Також оперативно розгорнуто пункти обігріву, адже внаслідок обстрілу без теплопостачання залишились десяток багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 2 березня, у Харкові під час повітряної тривоги лунали вибухи. Перед тим в командуванні Повітряних сил Збройних сил України попереджали про фіксацію руху ворожих ударних дронів типу "Шахед" у напрямку міста. Згодом мер Харкова Ігор Терехов повідомив про "приліт" в одному з районів міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 07:48