Колаж TrueUA

В одній з областей скасували погодинні графіки відключень світла

У Львівській області "Укренерго" скасувало погодинні відключення електроенергії. Відновлення графіка відключення світла відбувається за окремим розпорядженням.

Про це повідомляє прес-служба "Львівобленерго".

"Зверніть увагу, що через збій в роботі операційної системи можуть надходити помилкові повідомлення про терміни застосування ГПВ в Telegram і Viber боти", — наголосили у прес-службі.

Де дізнатися інформацію про відключення світла

Найпростіше дізнатися таку інформацію на сайтах постачальників. На кожному зі сайтів — це окремі рубрики чи повідомлення. Якщо сайти через значну кількість користувачів відкриваються довго або тимчасово блокуються для доступу, можна скористатись офіційними повідомленнями у соціальних мережах. Акаунти у соцмережах краще дізнатися з офіційних джерел — на сайтах постачальників.

Водночас очільник Держенергонагляду Руслан Слободян 16 липня заявив, що ситуація з електропостачанням в Україні має покращитися найближчим часом. Цьому сприятиме поступове спадання спеки, що зменшить навантаження на енергосистему та нормалізує її роботу.

Нагадаємо, прем'єр Денис Шмигаль заявив, що, попри складну ситуацію в енергетиці, на частині території України не відключатимуть світло. Йдеться про прифронтові регіони та населені пункти, які розташовані біля кордону з Росією та Білоруссю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.07.2024 13:12