Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

В окупованому Севастополі пролунали вибухи: окупанти перекрили Кримський міст

Увечері 22 серпня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали гучні вибухи. Рух Кримським мостом тимчасово призупинений. 

Про це повідомили пропагандистські пабліки.

Зазначається, що у місті було чути звуки, схожі на вибухи та постріли.

"Фіолент, автобат дуже сильно", — пишуть місцеві.

Також повідомляється, що росіяни вкотре перекрили рух по Кримському мосту. Там нібито пролунав сигнал повітряної тривоги. Про причини перекриття окупанти не повідомили.

Водночас гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв пояснив вибухи та стрілянину "навчальними стрільбами, що проводить флот у Козачій бухті". 

Нагадаємо, 22 серпня Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов анонсував заходи з деокупації Криму. Українці вже найближчими днями зможуть побачити, як на території тимчасово окупованого Росією Криму знищують загарбників.

Також міністр з питань окупованих територій Ірина Верещук заявила, що після деокупація Криму російські громадяни будуть виселені з півострова. За її словами, уряд розробив чіткий план стабілізації ситуації і подальшої реінтеграції окупованих територій. Так, після звільнення знадобиться кілька місяців, щоб ці регіони повернулися до української правової системи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2023 23:38