В столичних пунктах пропуску прикордонники не впустили в Україну 121 росіянина

18 ЛЮТОГО 2022 12:13

Від початку 2022 року прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" не впустили в Україну 121 громадянина РФ, 12 з них через порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на ОКПП "Київ".

Днями в пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники Окремого контрольно пропускного пункту "Київ" викрили двох громадянок, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

У першому випадку громадянка РФ влітку 2018 року відвідувала АР Крим заїхавши на територію авіаційним сполученням "Москва - Сімферополь" та повернулась зворотно. В аеропорт "Бориспіль" іноземка прибула рейсом з Варшави.

Як результат прикордонники заборонили росіянці в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

В іншому випадку, громадянка України, яка прибула до "Борисполя" рейсом з Занзібару порушила порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, а саме у 2022 році незаконно виїхала з ТОТ України АР Крим до РФ авіасполученням "Сімферополь - Москва".

Як результат прикордонники притягнути жінку до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-2 КУпАП "Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї".

Загалом від початку 2022 року прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" не впустили в Україну 121 громадянина РФ, 12 з них через порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Йдеться про пункти пропуску "Бориспіль" та "Жуляни".

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Завдання Альянсу та його цінності

Події, 18.02.2022 12:13