Ігор Смілянський. Джерело: Telegram-канал гендиректора "Укрпошти"

В "Укрпошті" розповіли, чи підвищуватимуть тарифи на доставлення до кінця року

"Укрпошта" ухвалила рішення про збереження тарифів на доставлення, як мінімум, до кінця 2024 року. При цьому компанія намагатиметься здивувати клієнтів іще і якісною роботою.

Про це заявив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

"Ми розуміємо рішення компаній, які під впливом зростання витрат вирішили збільшити тарифи. Ми також розглядали це питання. Але, враховуючи потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, ухвалили рішення підтримати український бізнес, споживачів і військових, утримуючи доступні тарифи", — зазначив він.

За його словами, це стосується як доставлення всередині країни, так і для відправлення посилок чи інших вантажів за кордон для наших експортерів.

"Сподіваємося, що бізнеси підтримають нас через збільшення обсягів. Це буде найкраща взаємна підтримка", — наголосив генеральний директор "Укрпошти".

Він додав: у компанії розуміють, що бізнес і клієнти вимагають не лише доступних тарифів, але і якісного доставлення.

"Тому "Укрпошта" також робить усе, щоби пришвидшити терміни доставлення та її якість. Протягом жовтня компанія повністю перейде на автоматизоване сортування посилок, що має зменшити терміни доставлення. Ми також плануємо запустити новий зручний мобільний додаток та інші приємні для клієнтів нововведення. Стежте за новинами та працюйте з нами", — підсумував Ігор Смілянський.

Нагадаємо, що на честь Дня захисників та захисниць України "Укрпошта" створила поштовий набір "Під покровом Богородиці". Він складається із шести марок, конверта та картки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 02.10.2024 12:31