Фото: Генштаб ЗСУ

Вибивають ворога та випалюють його позиції: ЗСУ досягли успіху на Таврійському напрямку

На Таврійському напрямку Збройні сили України системно вибивають ворога та випалюють його позиції. За останню добу втрати російської армії вбитими та пораненими склали майже три роти. 

Про це у Telegram повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

За даними військового, підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони протягом доби виконали 1130 вогневих завдань.

"Знищено 13 одиниць озброєння та військової техніки. Зокрема, два танки, три бойові машини піхоти, дві БМ-21 "Град", 2С5 "Гіацинт-С", БпЛА Supercam тощо", — написав Тарнавський.

Нагадаємо, речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що Сили оборони України продовжують вести наступальні дії на декількох ділянках фронту, зокрема й на півдні. Російські війська невдовзі можуть здійснити черговий так званий "жест доброї волі".

Раніше керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що Збройні сили України вийдуть на адміністративні кордони нашої країни.

Також заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що контрнаступ Збройних сил України йде за планом. Наші військові мають певні успіхи на деяких напрямках.

Додамо, військовослужбовці Національної гвардії України відбили чергову атаку ворога. Воїнам вдалося закріпилися на нових позиціях в Луганській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.06.2023 19:41