Фото: скріншот

"Відповідь не забариться": Буданов пригрозив росіянам за сьогоднішню атаку

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов виступив зі зверненням після ракетної атаки на Україну 29 травня.

Відеозвернення опублікувала прес-служба ГУР.

За словами Буданова, чергова спроба терористичних дій Росії вкотре зазнала поразки. Очільник ГУР запевнив, що країні-агресору не вдасться залякати українців своїми атаками.

"Усі ті, хто у РФ досі вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу", ― заявив керівник української воєнної розвідки.

Крім того, Буданов запевнив, що відповідь ЗСУ на російський терор не забариться.

"Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать", ― наголосив Буданов.

Нагадаємо, окупанти вдруге за добу 29 травня здійснили ракетний удар по території України. Близько 11:30 атакував Київщину балістичними та крилатими ракетами.

Додамо, після ракетної атаки в Києві виявили шість уламків ракет. Так, залишки повітряних цілей знайшли в Оболонському районі впали поблизу АЗС, на зелену зону та на дорожнє покриття. У Деснянському районі уламки впали на території одного з парків, а в Дніпровському — на проїжджу частину.

За даними мера міста Віталія Кличка, унаслідок роботи ППО сталося падіння уламків на проїжджу частину і в Подільському районі. Медики госпіталізували одного пораненого. На місці події сталося загоряння на даху двоповерхової будівлі. Пожежу вже локалізували. 

Унаслідок перекриття руху на деяких ділянках дороги в столиці затримуються тролейбуси. Зокрема, йдеться про №25, 27, 29, 30, 31 та 38.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Війна, 29.05.2023 15:50