Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

"Він говорив про це": Трамп зізнався, що знав про плани Путіна щодо вторгнення в Україну

Російський диктатор Володимир Путін розповідав колишньому президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу про свої наміри щодо повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це повідомляє The Telegraph.

За даними видання, виступаючи на заході в мерії міста Оукс, східна Пенсільванія, Трамп розповів, що має досить хороші відносили із очільником Кремля і запевнив, що, якби він був у кріслі президента США, то Путін не насмілився б напасти на Україну.

"Я дуже добре ладнаю з Путіним", — сказав він своїм прихильникам.

Водночас Трамп зізнався, що диктатор ділився із ним своїми планами щодо повномасштабної війни.

"Це було зіницею його ока, він говорив про це, але я сказав, що він на це не піде", — наголосив Трамп.

Крім того, кандидат у президенти США зауважив, що має не менш хороші відносили й з українським лідером Володимиром Зеленським. Трамп вкотре зазначив, що зможе швидко зупинити війну в Україні, якщо сяде у президентське крісло.

"Байден нічого з цим не зробив — він навіть не спілкувався з Путіним понад рік. Це війна, яка має закінчитися, і я збираюся завершити її. Я хочу, щоб люди перестали вмирати, от і все", — зазначив він.

Нагадаємо, за результатами попереднього голосування, республіканець Дональд Трамп має невелику перевагу над кандидаткою від Демократичної партії Камалою Гарріс. Це стосується виборців, які голосують достроково в так званих хитких штатах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.10.2024 16:17