Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Вночі рашисти атакували Україну "шахедами": скільки ворожих цілей збила ППО

У ніч на 22 лютого російська армія атакувала територію України десятьма ударними безпілотниками типу Shahed. Нашим Силам оборони вдалося збити вісім ворожих об'єктів.

Про це йдеться у зведенні Повітряних сил Збройних сил України.

Військові зазначили, що окупанти атакували безпілотниками з району Приморсько-Ахтарськ — Російська Федерація та протирадіолокаційною ракетою Х-31П з акваторії Чорного моря.

"Вісім безпілотників знищено в межах Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей", — написали військові.

Робота ППО по "шахедах" у ніч на 22 лютого

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Раніше повідомлялось, що ввечері у середу, 21 лютого, окупанти атакували Полтавську область кількома групами безпілотниками типу "Шахед". Зокрема, звуки вибухів чули у Миргородському районі.

Наприкінці грудня з'явилась інформація, що Іран продовжує надавати російській армії допомогу у створенні нових можливостей для ударних дронів Shahed-131/136. Командування РФ планує розмістити обладнання як мінімум у двох регіонах.

Нагадаємо, що на початку лютого група хакерів Prana Network зламала поштові сервери іранської компанії IRGC Sahara Thunder. На них знайшли дані про виробництво ударних безпілотників Shahed-136 для Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 07:48