Фото: Патрульна поліція Києва

"Я тобі ніс зламаю": у центрі Києва водій напав на інспекторку з паркування (відео)

У п'ятницю, 11 жовтня, у центрі Києва водій, який припаркувався з порушеннями, напав на інспекторку з паркування. Він погрожував зламати жінці носа, а потім вдарив.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація.

Інцидент стався близько 10:00 на вул. Пирогова, 9. Зазначається, що інспекторка з паркування зробила зауваження водію автівки Тойота Хайлендер за стоянку біля проїзду. Проте водій не відреагував на слова жінки та відмовився переставити автівку в інше місце.

Відтак, інспекторка почала здійснювати фотофіксацію на камеру "АРМ-інспектор" для складання постанови про адміністративне правопорушення. Після цього водій почав погрожувати жінці.

"Я тобі ніс зламаю", — погрожував чоловік інспекторці.

Після погроз порушник вдався до дій та завдав кілька ударів по ногах і руці. На місце інспекторка викликала поліцію. Заяву про напад вже розглядає слідчо-оперативна група.

"Закликаємо правоохоронні органи справедливо розглянути поведінку водія автомобіля та вжити заходів відповідно до чинного законодавства", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва 37-річний чоловік пограбував та зґвалтував 23-річну дівчину. За цей злочин йому загрожує до 15 років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.10.2024 14:28