Фото: Джо Байден / скріншот з відео

Які шанси у Трампа перемогти на виборах США: прогноз Байдена

Чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден оцінив шанси колишнього лідера країни Дональда Трампа на прийдешніх виборах. На думку Джозефа, його конкурент пасе задніх у виборчих перегонах.

Таку заяву Джо Байден зробив у середу, 6 грудня.

Наприкінці прес-конференції американський президент відповів на запитання журналістів, що він думає з приводу його конкурента на виборах США 2024 року Трампа. Байден також оцінив свої шанси на перемогу. Джозеф відповів доволі лаконічно і впевнено.

"Я не думаю. Я його переможу", — сказав президент США.

Раніше лідер США Джозеф Байден заявив, що міг би відмовитись від балотування на другий президентський строк. Він не хоче дати можливість Дональду Трампу повернутись у Білий дім.

Нагадаємо, за даними Reuters, російський диктатор Володимир Путін нічого не змінюватиме у своїй політиці стосовно України. Він чекає результатів виборів у США в листопаді 2024 року.

У середу, 6 грудня, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден звернувся з промовою до Конгресу. Він закликав захистити свободу і зробити так, щоб російський диктатор Володимир Путін не захопив Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.12.2023 21:52