Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Яким країнам Україна не покаже таємні додатки Плану перемоги: відповідь Зеленського

Країни, які не надають Україні допомогу та не підтримують Ії у війні проти російських агресорів, не дізнаються про зміст таємних додатків Плану перемоги.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час інтерв'ю, яке транслювали в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Таємні додатки Плану перемоги передали країнам, які конкретно мають ті пункти додатків, щоби посилити Україну. Якщо в тій чи іншій державі цього немає, то навіщо давати додаток? Ми їм довіряємо, але навіщо?" — поставив риторичне запитання він.

Український президент додав, що є "низка країн", які не надавали Україні жодної допомоги, але хочуть побачити додатки. За його словами, навіщо їм бачити додатки про зброю, якщо вони не надають військової допомоги.

Водночас Володимир Зеленський наголосив, що План перемоги у таких країн є "на столі", і тепер від них залежатиме, як вони поставляться до таких ініціатив.

Як відомо, 16 жовтня президент України Володимир Зеленський презентував План перемоги. Документ складається з п'яти пунктів і трьох таємних додатків.

Нагадаємо, український президент також заявив, що впродовж жовтня-грудня Сполучені Штати Америки готові надати Україні цілу низку пакетів військової допомоги. Їх вартість — від 500 до 750 мільйонів доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.10.2024 18:29