Джо Байден і Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

"Задля блага країни": Трамп викликає Байдена на дебати

Дональд Трамп викликав президента Сполучених штатів Джо Байдена на дебати. Це відбулося на тлі вибуття з перегонів суперниці від Республіканської партії Ніккі Гейлі.

Про це пише Bloomberg.

"Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які є такими життєво важливими для Америки та американського народу. Тому я закликаю до дебатів  будь-коли, будь-де, будь-як!" заявив Трамп.

Зазначається, що бажання Трампа вести дебати з’явилося через кілька годин після того, як його остання суперниця від Республіканської партії Ніккі Гейлі вибула з перегонів, що ознаменувало початок найтриваліших загальних президентських виборів в новітній історії.

Під час кампанії 77-річний Трамп критикував 81-річного Байдена, ставлячи під сумнів його розумову гостроту та висміюючи його за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Але сам колишній президент також не застрахований від помилок під час виступів, включаючи нещодавню промову, коли він помилково переплутав Гейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі, йдеться у матеріалі.

Додамо, що Джо Байден і Дональд Трамп двічі дебатували один з одним у 2020 році. Під час фінальних дебатів, які відбулися 22 жовтня 2020 року Трамп назвав Байдена "корумпованим" політиком, заявивши про зв’язки самого кандидата та його сина Хантера з українською енергетичною компанією Burisma.

Нагадаємо, американський політик Дональд Трамп висловив впевненість — якщо він був би президентом Сполучених штатів Америки, то Росія не наважилась би напасти на Україну, а бойовики ХАМАС не атакували б Ізраїль. У військових конфліктах на території України та Ізраїлю Трамп знову звинуватив чинного главу Білого дому Джо Байдена. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.03.2024 12:25