Фото: сайт ДБР

Закупив неякісний одяг для військових: ДБР повідомило про підозру посадовцю Херсонської ОВА

Працівники Державного бюро розслідувань у взаємодії з Національною поліцією повідомили про підозру директору Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської обласної державної адміністрації.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Бюро.

За даними слідства, Херсонська ОДА оголосила тендер для закупівлі одягу для військових. Цей тендер через змову постачальників з посадовцем департаменту виграли обрані ним підприємці, які поставили неякісний одяг.

"Ділки купували дешевий, неякісний одяг, без належних сертифікатів про відповідність вимогам Міноборони України. Товар лише візуально був схожий на військовий. Таким чином державі було завдано збитків на понад 21 мільйон гривень", — повідомляє прес-служба ДБР.

Варто зазначити, що посаду директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської обласної військової адміністрації обіймає Козирєв Павло Олександрович.

Раніше працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування щодо начальника логістики однієї з військових частин на Донеччині. Через його зловживання військова частина недорахувалася 20 тонн дизельного пального.

Нагадаємо, раніше працівники ДБР повідомляли про підозру командиру військової частини та його заступнику, а також двом підприємцям. Їм інкримінують махінації з генераторами, які були закуплені для військових.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 19.08.2024 13:21