Фото: Ігор Клименко

Залишилася дружина та троє дітей: у МВС назвали ім'я військового, якого на смерть збив суддя

У четвер, 25 травня, голова Макарівського районного суду Олексій Тандир на блокпосту в Києві на смерть збив військовослужбовця Національної гвардії України. Бійця звали Вадим Бондаренко, йому було 23 роки.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За словами міністра, Вадим був строковиком Нацгвардії. До початку повномасштабного вторгнення проходив строкову службу в Черкасах, а невдовзі був переведений до Києва.

"Із початком активних бойових дій рвався на передову. Але підрозділ Вадима виконував важливі завдання у столиці. Він був потрібен тут", — написав міністр.

У Вадима залишилася дружина та троє дітей. Його батько та брат зараз захищають Україну на найгарячіших напрямках.

Деталі справи

У четвер, 25 травня, о 23:55, Олексій Тандир, рухаючись на Lexus ES350 по проспекту Берестейському повз блокпост, збив на смерть військовослужбовцяНаразі суддю затримали, проводяться слідчі дії. Також вирішується питання щодо повідомлення судді про підозру та звернення до Вищої ради правосуддя із поданням про надання згоди на затримання та утримання його під вартою

Винуватець аварії від проведення огляду на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я відмовився. Наразі вживаються процесуальні заходи щодо примусового відібрання біологічних зразків у судді. Ймовірно, на момент аварії суддя був п'яним, а зараз усіляко намагається уникнути покарання.

Нагадаємо, у суді, який очолює Олексій Тандир, заявили, що не виправдовують дії винуватця аварії та виступають за неупереджене розслідування трагедії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.05.2023 16:33