Фото: Telegram-канал Сухопутних військ ЗСУ

Залишились без води та боєприпасів: як російські солдати здаються у полон в Курській області (відео)

Сухопутні війська України продовжують поповнювати обмінний фонд. Після декількох днів запеклих боїв загарбники здались у полон в Курській області Російської Федерації.

Відповідне відео оприлюднили у Telegram-каналі Сухопутні війська Збройних сил України.

"Курська операція. Після п'яти днів запеклих боїв ворог залишився без води та боєприпасів. Як наслідок — підняття білого прапора", — йдеться у повідомленні військових.

У Сухопутних військах підкреслили, що в той день окрема механізована Степова бригада взяла у полон 13 росіян, чотири з них мали серйозні поранення.

Нагадаємо, раніше британські розвідники повідомляли, що за минулий тиждень окупанти не просунулися суттєво до Покровська в Донецькій області. Однак росіяни розпочали наступальні дії у Курській області, щоби відсунути звідти українські сили.

Раніше повідомлялось, що обов'язкову евакуацію населення оголошено у Рильському та Хомутовському районах Курської області. Ці землі розташовані в 15-кілометровій зоні у прикордонній з Україною зоні.

Як зазначили аналітики американського Інституту вивчення війни, операція України у Курській області Росії стимулювала країну-агресорку до проведення обмінів військовополоненими. Проте цей ефект може бути короткостроковим.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.09.2024 18:55