Фото: Новинарня

Залишилося жити недовго: Буданов прокоментував чутки щодо хвороб Путіна

Російському диктатору Володимиру Путіну жити залишилося недовго. Він, ймовірно, хворий на рак. 

Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, передає Yahoo News.

Буданов нагадав про свої заяви двохрічної давнини і підтвердив, що швидше за все у Путіна діагностовано онкозахворювання.

"Ще 2021 року була заява, здається, моя, що Путін дуже хворий на рак. З того часу минуло два роки, і тепер усі починають говорити, що з ним щось не так. Час покаже, хто мав рацію", — сказав Буданов.

Хвороби Путіна

Інформація про те, що Путін серйозно хворий, фігурує у мережі вже не перший рік. Після повномасштабного наступу Росії на Україну ці чутки спалахнули з новою силою.

Так, 1 листопада британський таблоїд The Sun посилався на електронні листи, в яких близьке до Кремля джерело в російських спецслужбах буцімто підтверджує, що в Путіна діагностували ранню стадію хвороби Паркінсона і рак підшлункової залози. Крім того, це джерело повідомило про можливу наявність у диктатора ще й раку простати.

Британський генерал, колишній голова Генштабу Великої Британії та член палати лордів Річард Даннат в інтерв'ю Sky News 1 листопада також звернув увагу на дивний стан кистей Володимира Путіна, висловивши припущення, що йому вводять ін'єкції.

У травні 2022 року голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов заявляв, що Путін хворий на рак, а також має ще кілька тяжких хвороб. Однак, як зазначав тоді голова ГУР, "сподіватися на те, що Путін завтра помре, не варто".

Про те, що диктатор хворів на рак, заявляв і американський режисер Олівер Стоун, який раніше зняв пропагандистський фільм про Путіна.

Західні таблоїди також писали, що на публічних заходах Путін хапається за край столу, щоб приховати тремтіння, а його накульгування та дивні рухи на стільці можуть вказувати на біль.

Також повідомлялося, що у російського диктатора спостерігається манія величі та "місяцеподібне" обличчя. Це, ймовірно, викликано медикаментозним гормональним лікуванням раку.

Нагадаємо, раніше американські аналітики повідомляли, що Путін намагається зняти з себе відповідальність і все частіше говорить про те, що Росія прагне якнайшвидше припинити війну проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2023 15:27